Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-03@14:57:40 GMT

در زلزله کرمانشاه چقدر هزینه شد +جدول

تاریخ انتشار: ۲۹ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۲۵۹۵۶۶

در زلزله کرمانشاه چقدر هزینه شد +جدول

جزئیات گزارش هزینه‌کرد ۶۷۳ میلیارد ریالی کمک‌های مردمی برای زلزله‌زدگان کرمانشاه از ۲۲ آبان ۹۶ تا ۳۱ اردیبهشت از سوی هلال احمر امسال اعلام شد.

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایسنا، از همان ابتدای وقوع زلزله ۷.۳ ریشتری در کرمانشاه در تاریخ ۲۱ آبان ماه ۱۳۹۶ که خاطر همگان را آزرد و خانواده‌های بسیاری را به سوگ نشاند، جمعیت هلال‌احمر به عنوان یک نهاد امدادی کار خود را آغاز کرد و بر حسب وظیفه ذاتی و برای رسیدگی به نیازهای فوری زلزله‌زدگان، کمک‌های مردمی به صورت نقدی و غیرنقدی به سوی شعب جمعیت هلال‌احمر در سراسر کشور روانه شد که وظیفه این نهاد را سنگین‌تر کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

جزئیات کمک‌های مردمی، سود بانکی و کمک‌های ارزی

بر این اساس واریز به حساب هلال‌احمر از محل کمک‌های مردمی در مجموع ۶۷۳ میلیارد و ۴۳۱ میلیون و ۲۵۵ هزار و ۵۳۱ ریال بوده که شامل واریز به حساب از محل وجوه جمع‌آوری شده کمک‌های مردمی به مبلغ ۶۵۱ میلیارد و ۸۲ میلیون و ۴۲۰ هزار و ۷۲۷ ریال، واریز به حساب از محل سود سپرده بلند مدت به مبلغ ۱۴ میلیارد و ۶۲۷ میلیون و ۶۸۱ هزار و ۵۸۹ ریال و واریز به حساب ارزی (دلار ۱۵۹۰۰ و یورو ۱۴۲۷۲۱) به نرخ مرجع ۳۱ اردیبهشت امسال، به مبلغ ۷ میلیارد و ۷۲۱ میلیون و ۱۵۳ هزار و ۲۱۵ ریال می‌شود.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی جمعیت هلال احمر، جمعیت هلال‌احمر برای زلزله زدگان کرمانشاه در مجموع، ۶۸۳ میلیارد و ۷۱۸ میلیون ریال هزینه کرده است که جزئیات آن شامل پرداخت ۵۸۳ میلیارد و ۹۰۰ میلیون ریال به حساب ۲۹ هزار و ۱۹۵ خانوار بابت خرید لوازم زندگی (هر خانوار ۲۰ میلیون ریال)؛ پرداخت ۸۷ میلیارد و ۶۱۸ میلیون ریال به حساب ۲۹ هزار و ۲۰۶ خانوار بابت عیدی پایان سال (هر خانوار ۳ میلیون ریال) و پرداخت ۱۲ میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال به حساب ۲۴۴ نفر از متولدین و خانواده‌های متوفیان (هر کدام ۵۰ میلیون ریال) است.

بر مبنای این گزارش هزینه‌کرد؛ جمعیت هلال‌احمر تا ۳۱ اردیبهشت ۹۷  علاوه بر مبلغ ۶۷۳ میلیارد ریال واریزی کمک های مردمی، بالغ بر ۱۰ میلیارد و ۲۸۶ میلیون و ۷۴۴ هزار و ۴۶۹ ریال مازاد کمک‌های مردمی برای کمک به زلزله‌زدگان کرمانشاه هزینه کرده است.

هزینه کرد بیش از ۲ هزار میلیارد ریال از محل منابع جمعیت هلال احمر 

علاوه بر این جمعیت هلال‌احمر از محل منابع این نهاد نیز برای کمک به زلزله‌زدگان کرمانشاه در مجموع ۲ هزار و ۵۶۷ میلیارد و ۳۸۶ میلیون و ۷۳۸ هزار و ۱۲ ریال هزینه کرده است که جزئیات آن به شرح ذیل است: 

* ۲ هزار و ۱۴۶ میلیارد و ۵۷ میلیون و ۴۰۰ هزار ریال برای اقلام امدادی توزیع شده از قبیل (چادر امدادی، پتو، موکت، انواع چراغ، گالن آب، ست بهداشتی، برنج، کنسرو، لوازم ضروری و ...)

* ۲۰۳ میلیارد و ۶۴۸ میلیون و ۹۵ هزار و ۱۶۷ ریال بابت خرید مواد غذایی چای، برنج، حبوبات، قند و شکر و بسته‌های غذایی (بسته‌های ۷۲ ساعته و یک‌ماهه) 

* ۸۰ میلیارد و ۲۷۵ میلیون ریال بابت عملیات امداد هوایی (۱۰ فروند بالگرد و هزینه نیروهای عملیاتی) 

* ۳۰ میلیارد و ۵۴۳ میلیون و ۲۵۰ هزار ریال برای پشتیبانی و اعزام نیروهای امدادی و عملیاتی(۵۲ هزار و ۹۸۴ نفر) 

* ۳۴ میلیارد و ۷۰۰ میلیون و ۸۰۰ هزار ریال برای اعزام نیروهای لجستیک (۱۲۵ نفر)، خودروهای امدادی (۴۳۷ دستگاه) 

* ۲۶ میلیارد و ۸۸۸ میلیون و ۳۷۴ هزار و ۲۹۷ ریال برای خرید ست خواب، کارتن، نایلون، بسته‌بندی، سه دستگاه تسمه‌کش و لوازم پارک بازی کودکان

* ۲۵ میلیارد و ۷۸۲ میلیون و ۳۱۲ هزار و ۶۵۱ ریال برای خرید بخاری و هیتر برقی (۳۵ هزار و ۲۳۸ دستگاه) 

* ۵ میلیارد و ۳۰۷ میلیون و ۷۶۱ هزار و ۴۲۸ ریال بابت بستری و درمان زلزله‌زدگان (۱۸ نفر) 

* ۳ میلیارد و ۸۹۷ میلیون ریال برای کمک بلاعوض و کمک به ساخت و اجاره منزل 

بر اساس گزارش سایت هلال احمر، جدول کامل میزان و نحوه هزینه‌کرد کمک‌های مردمی و همچنین میزان کمک‌های جمعیت هلال‌احمر از منابع داخلی خود، به شرح ذیل است:

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: زلزله یورو عیدی مواد غذایی قند شکر بازی درمان جدول کمک های مردمی هلال احمر زلزله کرمانشاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۲۵۹۵۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۴ هزار میلیارد ریال برای احیای واحدهای تولیدی سیستان و بلوچستان هزینه شد

ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیرکل دفتر هماهنگی امور سرمایه گذاری و اشتغال استانداری سیستان و بلوچستان گفت: سال گذشته ۸۰ واحد تولیدی با میزان سرمایه گذاری چهار هزار و ۲۵۰ میلیارد ریال در بخش های صنعتی، معدنی و کشاورزی استان احیاء شد.

بتول دانش شهرکی امروز پنجشنبه در شورای اقتصادی استان افزود: با احیای این واحدها زمینه اشتغال بیش از ۹۰۶ نفر در سیستان و بلوچستان فراهم شده است.

وی تاکید کرد: از جمله مهمترین واحدهای احیاء شده می توان به طرح توسعه صنایع فولاد پارس سیستان، طرح تولید پودر ماهی قابل مصرف برای خوراک دام طیور و آبزیان شرکت هوراد دانه برنا در کنارک، کارخانه خوراک دام المهدی، واحد کشت و صنعت دامپروری خوشه طلایی سیستان، کشتارگاه واحد بخش بلوچ و کشتارگاه پاکدام کویر، کشتارگاه و بسته بندی گوشت در شهرستان های زابل، دشتیاری و زاهدان، شرکت مه دریای خلیج، واحد عمل آوری و بسته بندی ماهی، میگو در شهرستان دشتیاری و ۱۳ واحد کوره آجر اشاره کرد.

مدیرکل دفتر هماهنگی امور سرمایه گذاری و اشتغال استانداری سیستان و بلوچستان گفت: پایش و رصد واحدهای تولیدی استان به طور ویژه در اولویت قرار گرفته به طوری که مشکلات آنها در بخش‌های مختلف از قبیل کمبود نقدینگی، تامین مواد اولیه، مشکلات حقوقی و قضایی و بازار فروش احصا و شناسایی شده است.

وی تصریح کرد: بخشی از واحدهای تولیدی سیستان و بلوچستان مشکل منابع مالی دارند و برای مثال با بانک‌ها به مشکل برخورده‌اند که بخشی از این مشکلات را در استان با سرپرستی بانک‌ها طبق حدود اختیارات آنها در کمیته‌های کارشناسی و ستاد تسهیل و رفع موانع تولید بررسی کرده و برای استمهال، تقسیط و تنفس تسهیلات با دید مثبت اقدام می‌شود.

شهرکی تاکید کرد: با همکاری و همراهی دستگاه‌های اجرایی سیستان و بلوچستان وضعیت مطلوبی در بخش واحدهای راکد و غیرفعال داریم و چشم انداز ما امسال این است که تعداد واحدهای راکد و غیرفعال را به حداقل برسانیم.

وی خاطرنشان کرد: مشکلات واحدهای تولیدی سیستان و بلوچستان از طریق ستاد تسهیل و رفع موانع تولید طرح و رصد و برای آنها برنامه احیا تدوین و آنها را طبق برنامه فازبندی رصد و پایش می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بهره‌مندی ۸۰۰ کرمانشاهی از خدمات فیزیوتراپی هلال احمر
  • بیش از ۴ هزار میلیارد ریال برای احیای واحدهای تولیدی سیستان و بلوچستان هزینه شد
  • زمین لرزه ۴.۷ ریشتری در فاریاب استان کرمان
  • وقوع زمین لرزه ای به قدرت ۴.۶ ریشتر در سیرچ کرمان
  • زلزله سیرچ را لرزاند؛ اعزام ۲ تیم امدادونجات به منطقه
  • اعزام ۲ تیم امدادونجات هلال احمر به سیرچ کرمان
  • هشدار هواشناسی درباره بارش رگباری باران/ نیرو‌های عملیاتی هلال احمر به حالت آماده‌باش درآمدند
  • شاهرودی‌ها بیش از ۲۰ میلیارد ریال صدقه پرداخت کردند
  • آماده باش هلال احمر برای بارندگی شدید و سیل و در ۲۴ استان تا آخر هفته
  • ۱ فوتی و ۱ مصدوم در برخورد پراید با کامیون در محور قصرشیرین به سرپل‌ذهاب